...A little white lotusflower can grow out of the dark into the light...


So can you


Yve

Galerie SeilennA is op 18 augustus 2004 geopend door Yvonne Graver. SeilennA is de naam van haar overleden zus, Annelies, achterstevoren gespeld. Ze overleed op 18 augustus op tienjarige leeftijd.

“Ik heb niet alleen haar naam omgedraaid, maar ook van haar sterfdag een geboortedag gemaakt. Op deze manier heb ik haar dood op de mooiste manier die ik bedenken kon, een plek gegeven. Letterlijk een plek waar ik mijn passie  mag uitvoeren. Een plek waar iedereen welkom is”...

SeilennA Gallery was opened by Yvonne Graver on August 18, 2004. SeilennA is the name of her deceased sister, Annelies spelled backwards. She died on August 18 at the age of ten.
“I not only turned her name, I also turned her anniversary into a birthday. SeilennA’s birthday.
This way I have given her death a place the best way I could possibly think of. Literally a place where I can perform my passion. A place where everyone is welcome”...

Yvonne Graver is in de jaren negentig begonnen met schilderen in Italia waar ze als twintiger het avontuur tegemoet ging. Haar doel is om op originele wijze een goed gevoel op doek over te brengen aan de kijker. Daarom gebruikt ze frisse, vrolijke kleuren en vergroot ze vaak haar onderwerpen om de schoonheid ervan te benadrukken.

Haar werk hangt door het vele reizen verspreid over de wereld. Yvonne houdt regelmatig exposities en staat op kunstbeurzen in het land. (Nieuwe data volgen)


Contact the gallery

yvonne@yvonnegraver.nl

J. de Walstraat 34

9421 PP  Bovensmilde Netherlands

KvK 53889673